Wij halen het beste in panden naar boven.


Ieder pand z’n verhaal, iedere ruimte z’n specifieke kwaliteiten en mogelijkheden. Bij Plein 1813 richten we ons voornamelijk op Haagse stadspanden uit de 19e en 20ste eeuw, waarbij we iedere ruimte afzonderlijk beoordelen en zo veel mogelijk oorspronkelijke details – denk aan ornamenten, houtwerk en glas-in-lood – behouden worden. Bij Plein 1813 vinden we het belangrijk dat een pand een ‘lift’ krijgt en met z’n tijd meegaat, zónder z’n oorspronkelijke charme te verliezen.

Renovatie is maatwerk. Daarom kijken we bij elk pand naar de specifieke mogelijkheden en zijn we bezig met duurzame oplossingen die het pand en haar (toekomstige) bewoners op de korte, maar ook op de langere termijn ten goede komen.

We zijn altijd op zoek naar woningen en kantoren om te renoveren en richten ons daarbij behalve Den Haag inmiddels ook op Rotterdam en Amsterdam.

Heeft u een interessante woning voor ons, neem dan contact met ons op.

Wij creëren een omgeving waarin voluit geleefd en gewerkt mag worden. Een pand dat de beste versie van zichzelf kan zijn. Wilt u meer weten over ons huidige aanbod? Bekijk dan onze projecten.

Bekijk onze projecten